Velkommen

 

 

Velkommen

Haldager Bær / Brdr. Mogensen
blev etableret i 1986, hvor der blev plantet ca. ½ ha. med jordbær.
Siden er arealet vokset til 11 ha., og de sorter der pt. findes på markerne er
Korona (kun til selvpluk)Honeyoe, Filicity, Filecia, Verdi, Florence og Malwina.

Jordbærrene sælges fortrinsvis til lokale butikker i sommerlandet, samt ved
vejsalg og selvpluk.

I SÆSONEN er det muligt at handle i vores salgsbod. Vognen er kørt ud fra sit vinterhi 22/6 2021 og står fremme indtil jordbærsæsonen slutter. Boden er kørt ind for denne sæson.

I sæsonen har du mulighed for at købe friskplukket jordbær.

Foruden friske jordbær, kan du også købe nyopgravet kartofler og ærter.
Til orientering er salgsboden flyttet fra vejen ind på gårdspladsen. Du kan naturligvis fortsat køre helt tæt på boden, som kan ses fra vejen. Velkommen!
Vi bor her.

Vi åbner for selvpluk torsdag d. 24. juni 2021. Sidste dag med selvpluk er søndag d. 11. juli 2021, hvor marken lukkes ned kl. 18.00.

Vi har håndsprit til rådighed og god plads i marken, og overholder myndighedernes retningslinjer (selvom bærrene hedder Korona!). Vi henstiller til, at man ikke kommer, hvis man har symptomer på Covid-19.

Der er åbent for selvpluk alle ugens dage 12.00-18.00, så længe der er bær at plukke. Pris 28 kr/kg. Vi håber at se jer alle i jordbærmarken (Haldagervej 293). Bemærk venligst, at det ikke er muligt at betale med Dankort (no creditcard) og at der kun plukkes i vores emballage. Medbring gerne balje, kasser eller lign. at fragte hjem i. Minimumsbetaling er 28 kr. (1 kg.)

I sæsonen beskæftiges ca. 10  unge fra Litauen, som vender tilbage år efter år. I år er det fx 8. gang, at en plukker arbejder hos os. Det betyder, at det er nogle meget erfarne plukkere, som sørger for friskplukket jordbær og ærter. De kender vores høje standard. Det betyder samtidig også, at vi kender hinanden rigtig godt og kontakten holdes gennem hele året. I løbet af sæsonen samles vi flere gange til aftenhygge og vi spiser sammen et par gange hen over sommeren. 

Vores produkter sælges direkte til butikker i sommerlandet/nærområdet. Vi plukker bærrene tidligt om morgenen og leverer dem direkte i butikken. Vores produkter kan desuden købes i vores salgsbod og på Råvaremarkedet i Blokhus, som finder sted hver tirsdag i ugerne 26-30. Markedet afholdes på torvet i Blokhus

Udover jordbær avles der også ærter, gulerødder og kartofler (spise-, samt industrikartofler).

Familien består af Henriette og Bent samt tre børn. Bents bror Carl har også
andel i jordbær og ærter. Heraf navnet - Brdr. Mogensen.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home