Velkommen > Nyheder

 

 

Nyheder


28/7 2019
Salgsvognen er kørt i vinterhi og det er ikke længere muligt at købe jordbær, ærter og kartofler. Tak for denne gang og på gensyn i 2020.

12/7 2019
Sidste dag med selvpluk for denne sæson er søndag d 14/7. Vi takker 
for jeres besøg i jordbærmarken. Der har været mange smil og gode snakke. På gensyn i 2020. Efter søndag er der stadig mulighed for at købe bær og ærter i boden. Fortsat god sommer.

26/6 2019
Så er marken åben for selvpluk. Der er åbent dagligt ml. 12.00 og 18.00. Lige nu bugner rækkerne af lækre solmodne bær, så det er med at komme ud og få sikret sig nogle af "sommerens røde kys". Det bliver ikke nemmere end lige nu at få fyldt spandene. På gensyn

     18. Juni 2019
      Nu er det lige før........... Vi glæder os alle sammen til, at sommerens              røde kys er klar. Vi regner med, at vi om nogle dage er klar med                    plukkede bær, mens selvpluksæsonen varer lidt længere tid, inden den          går i gang. Ærter er heller ikke helt klar endnu. Foråret har jo ikke været        så varm som sidste år, så det bliver nok et helt almindeligt år. På snarlig        gensyn.

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home