Velkommen > Opskrifter > Youghurtis

 

 

Youghurtis

Jordbæryoghurtis
med kokoskniplingekager . 6 personer

Jordbæryoghurtis:
½ kg danske jordbær . 75 gr. flormelis . ¼ ltr. yoghurt naturel
1 dl. fløde

Pynt:
Mørk chokolade.

Kokoskniplingekager:
50 gr. kokosmel . 50 gr. smør . 50 gr. flormelis . 2 tsk. hvedemel
1 spsk. fløde

Tilberedning:
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 6 flotte til pynt.
Blend resten af jordbærrene sammen med flormelis, yoghurt og piske-
fløde, til bærrene  er fintdelte. Kom  isen i fryseren og rør jævnligt
under indfrysningen. Lad isen stå en ½-1 time i køleskabet inden
servering. Bland ingredienserne til kokoskniplingekagerne i en
gryde og varm det op til kogepunktet. Sæt 1 tsk. dej, med god
afstand, på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk kagen flad. Bag kagerne ved 175 gr. celsius i ca. 8 min.
Der bliver ca. 12 kager. Dyp de 6 jordbær i smeltet chokolade.
Anret iskugler imellem  2 kager og pynt med et chokoladejordbær.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home