Velkommen > Opskrifter > Tiramisu

 

 

Tiramisu

Jordbær
Tiramisu - 6 personer


Tiramisu:
½ kg danske jordbær . 1 dl. appelsinsaft   . 2 spsk. Cointreau  . 12 lady
fingers (savoiardi) . 2 spsk. sukker . 1 tsk. vanillesukker . 250 gr.
mascarpone . 1 dl. fløde 2 æggehvider . reven chokolade

Tilberedning:
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt.
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og
Cointreau. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, mascarpone samt
piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend
dem forsigtigt i ostecremen. Læg først lady fingers i et stort fad og
dernæst de marinerede jordbær. Kom ostecremen hen over og sæt
fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag. Drys med reven
chokolade og pynt med resten af jordbærrene.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home