Velkommen > Opskrifter > Tærte

 

 

Tærte

Jordbærtærte
lun og sprød . 4-6 personer


Jordbærtærte:
500 gr. jordbær . 4 spsk. florsukker . 100 gr. smør . 2 dl. mel . 1 dl
sukker 50 gr. hakkede mandler . 5 gr. smør til tærteformen.

Tilbehør:
Koldt flødeskum af 2½ dl. piskefløde.

Tilberedning:
Halvér de skyllede, nippede bær og læg dem  i velsmurt ovnfast fad.
Drys dem med florsukker. Skær smøret ud i melet, bland med sukker
og findel det med fingerne til en masse, der ligner reven ost. Tilsæt
de finthakkede mandler. Drys dejen over jordbærrene. Sæt fadet i en
200 gr. varm ovn til overfladen er gylden og sprød (ca. 25 min.).
Server lunken med kold flødeskum.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home