Velkommen > Opskrifter > Rabarber

 

 

Rabarber

Jordbær
med rababerkompot . 4 personer


Jordbær med rabarberkompot:
500 gr. jordbær . 500 gr. vinrabarberstilke . 2½ dl. sukker . 2 dl. vand
1 tsk. hvide peberkorn . 1 laurbærblad

Pynt:
1 tsk. syrnet fløde 9 - eller flødeskum  i hver portion.

Tilberedning:
Rens rabarberne og skær dem  i 2 cm  lange stykker. Rens jorsbærrene
og skær dem  i halve. Kog en lage af vand, sukker, peberkorn og laur-
bær. Lad den koge 5 min. Kom jordbær og rabarber i og lad det koge op
igen. Tag det af varmen med det samme. Kompotten kan spises til
kyllinger eller til stegt vildt. Man kan også servere den i små dybe
skåle, isafkølet som dessert, i så fald tilsættes yderligere 2 dl. vand
til sukkerlagen. Man kan eventuel pynte med 1 skefuld syrnet fløde 9
eller flødeskum i hver portion.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home