Velkommen > Opskrifter > Marinerede

 

 

Marinerede

Hyldeblomstmarineredejordbær
med råcreme . 4 personer


Hyldeblomstmarinade:
½ kg danske jordbær . ¼ stang vanille . 1 spsk. finthakket mynte
1 dl. koncentreret hyldeblomstsaft og 1 dl. vand.

Råcreme:
2 past. æggeblommer . 2 spsk. sukker . 1¼ stang vanille . 1½ dl. fløde.

Tilberedning:
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del de store jordbær i kvarte.
Pisk vanillekorn, finthakket mynte, saft og vand godt sammmen. Lad
jordbærrene trække i lagen i mindst en time. Pisk æg, sukker og vanille-
korn sammen til en luftig æggesnaps. Vend flødeskum i og server rå-
cremen til de marinerede jordbær.

Tip:
Jordbærrene smager også godt med vanilleis.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home