Velkommen > Opskrifter > Jordbærkage

 

 

Jordbærkage

Jordbærkage . 4 personer

Jordbærgrød:
500 gr. jordbær . 1 dl. vand eller rabarbersaft . 4 spsk. sukker
1 spsk. honning . 1 vanillestang

Dej:
3 æg . 3 spsk. lys farin . 2 spsk kartoffelmel . 1 spsk yoghurt . 4 spsk franskbrødsterninger

Tilberedning:
Lav først grøden: Kog vand med sukker, honning, flækket vanillestang
og tilsæt de rensede, flækkede jordbær. Kog i 5 min. og hæld derefter
jordbærgrøden i en smurt tærteform. Pisk æg og farin luftigt, tilsæt
kartoffelmel og yoghurt. Hæld det over over jordbærgrøden og bland
lidt med en gaffel. Hæld franskbrødsterningerne over tærten og sæt
den i en 220 gr. varm ovn i ca. 10 min.

 

Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple Home